O naší restauraci
Naše restaurace se pod vedením šéfkuchaře Jiřího "Machuldy" Hyky, který stál u jejího zrodu v roce 2003, stala vyhledávanou pro svoji tradiční poctivou českou kuchyni. Ve volné dny doplňujeme stálý jídelní lístek, který vykristalizoval z oblíbených jídel našich hostů, o víkendovou nabídku. Jsme připraveni vyjít vstříct i větším či menším skupinám a uvařit cokoliv dle chuti. Svoji práci máme rádi, proto se těšíme na každou Vaši návštěvu, na každé Vaše zavolání. Ať se Vám u nás líbí!
80 míst v restauraci |
30 míst na terase |
12 míst v salonku |
40 míst na zahradě |
Kuchyně
Hotová jídla, jídla na objednávku, speciality české i mezinárodní kuchyně.
Kuchyně je otevřena do 22.00 v pátek a v sobotu, do 21.00 v pondělí až čtvrtek, v neděli do 19.00 hod.